Tuin onderhoud

Tuin onderhoud

Het onderhoud van uw tuin is bij ons in vakkundige handen, geheel of gedeeltelijk? Wij hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Onderhoudsabonnementen

Onderhoud op afspraak

Bij deze onderhoudsvorm bepaald u wanneer wij uw tuin komen doen. U kunt ons een berichtje per email sturen of bellen voor een afspraak. Wij plannen het onderhoud aan uw tuin in, en komen op de afgesproken dag en tijd langs.

Onderhoud op offerte basis

Uiteraard kunnen wij voor u ook een passende offerte maken voor het onderhoud aan uw tuin of bedrijfspand. We komen dan van te voren vrijblijvend een keer kijken en inventariseren uw wensen. Aan de hand daarvan kunnen we u dan een offerte toesturen.

Voor- en najaarsabonnement

Hierbij wordt in het voor- en najaar onderhoud gepleegd, 2 keer per jaar, bestaande uit het snoeien van heesters en bomen, ruimen van afgevallen blad, eventueel scheuren van vaste planten, bemesting en onkruid vrij maken van de borders. Tevens kunnen wij voor u in het voorjaar het verticuteren van het gazon verzorgen.

Kwartaal abonnement

Bovenstaande vorm kan uitgebreid worden naar 4 keer per jaar, wij komen 2 keer extra in het groeiseizoen. Hierbij worden bovengenoemde werkzaamheden uitgevoerd en worden in de zomer de hagen geknipt.

Jaarrond abonnement

Maandelijks in het groeiseizoen   een voor- en najaarsbeurt. Met deze vorm kunt u erop vertrouwen dat uw tuin het hele jaar door een representatieve uitstraling heeft, deze vorm is uitermate geschikt voor bedrijven.** Onderhoud van het gazon vindt wekelijks plaats.

Milieuvriendelijk

Wij hebben grote liefde voor de natuur en alles wat groeit en bloeit en hebben hier ook alle respect voor. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het snoeiafval ter plaatse verkleinen en in de vorm van houtsnippers terug brengen in de tuin, dit heeft een positieve uitwerking op het bodemleven. Als de ruimte het toelaat kunnen ook takken worden verwerkt in takkenrillen welke weer schuilplaatsen bieden voor vogels, egels en andere tuindieren. Zonder gebruik van chemische middelen onkruid vrij maken van bestrating met behulp van een onkruid borstelmachine

Vrijblijvend gesprek

Kortom voor het onderhoud van uw tuin kunnen wij maatwerk leveren. Wij komen graag bij u langs om te vernemen wat uw wensen zijn. We inventariseren voor u de werkzaamheden en maken een offerte op maat.